Hvorfor er det viktig å vise frem dine beste prosjekter?

Unisystemer AS ble våren 2017 valgt som leverandør av et viktig og prestisjefylt prosjekt. Taket på den ikoniske bygningen til Oslo Kongressenter Folkets Hus ved Youngtorget i Oslo skulle sikres for å oppfylle gjeldende HMS-krav. Dette oppdraget har meget god referanseverdi for Unisystemer. De valgte derfor å presentere prosjektet på sin webside og i sosiale medier med video, dronevideo og hjelp fra oss i A Studio AS.

Dronevideo i strengt restriksjonsområde

Nok en gang fikk A Studio forespørsel om å utføre droneoppdrag i Oslo sentrum innenfor restriksjonsområdet EN R102. Som nevnt i tidligere blogginlegg, er dette er en forskrift som ble fastsatt av Luftfartstilsynet i 2007 med hjemmel i luftfartsloven. Forskriften går ut på at all flyging innenfor en 1,8km i radius rundt Stortinget krever dispensasjon fra Luftfartstilsynet. A Studio har god erfaring med søknadsprosessen for å få innvilget droneflyging innenfor dette området.

Denne gangen var det Unisystemer som ønsket å dokumentere HMS-arbeidet de har utført på oppdrag for Oslo Kongressenter Folkets Hus AS. Unisystemer, ved Lars Eliassen kom med følgende uttalelse om oppdraget A Studio utførte for dem:

«Unisystemer valgte å benytte A Studio, Arve Solli, til å produsere vår første film. Dette var en presentasjon av en større installasjon av rekkverk for sikring av taket på Oslo Kongressenter Folkets Hus ved Youngstorget. Opptakene ble gjort med drone og filmkamera. For oss var det en udelt positiv opplevelse å samarbeide med A Studio. Arve er dyktig i sitt fag, og hadde god forståelse for våre ønsker og krav til det ferdige produktet. Vi er svært godt fornøyd med filmen som ble produsert, og vil utvilsomt benytte A Studio ved eventuelle nye filmoppdrag.»

Fleksible arbeidstider

Oppdraget ble startet opp tidlig om morgenen lørdag den 7.oktober. Med vakt fra både Unisystemer og A Studio tilstede nede på gatene ved siden av bygget. Vaktene hadde ansvar for å dirigere bort eventuell biltrafikk og fotgjengere. Vi fikk innvilget tillatelse til å lette med drone fra to forskjellige steder. Første punkt var midt på Youngs-torget. Herfra fløy vi inn til bygningen og tilbake. Det andre stedet var oppe på taket, her hadde vi tillatelse til å fly opp til en maks høyde på 20 meter og et strekk langs byggets bakgård. Etter ca 25 minutter i luften var dronevideo og -bilder sikret.

I utgangspunktet ønsket Unisystemer kun å ta dronfoto og dronefilm av bygningen. For å presentere detaljene av arbeidet og få frem de mange geniale løsningene som produsenten av rekkverkssystemet har, brukte vi også god tid på taket med andre typer kamera og teknikker.

En dronevideo viser ikke bare et statisk bilde av dine produkter, men får frem fordeler og måten man best mulig bruker produktet på. I en video kan man ved hjelp av forskjellige teknikker formidle alternative løsninger og ikke minst få frem at store og viktige aktører tør å satse på deg og ditt produkt. Det er vel kanskje ingen overraskelse, men A Studio anbefaler å bruke video til å formidle dine stolte leveranser!

Etter noen dagers etterarbeid, er vi stolte av å presentere resultatet:

Vi tilbyr 3d visualisering!

A Studio leverer også 3d visualisering av eiendomsprosjekter. Har du et byggeprosjekt som du trenger å få presentert nå?

SE vårt galleri

Legg igjen en kommentar