The good life can never happen too Son

Se reklamefilmen her:

Målgruppen for ABC-hus sitt nye boligprosjekt i Son er nyetablerte barnefamilier. Mange har ofte bodd noen år i leilighet før de fikk barn, og kanskje merket at behovene i hverdagen forandres ettersom familien øker. A Studio fikk i denne forbindelsen et artig oppdrag for ABC-hus. Tanken var å sette på spissen hvor trangt det kan oppleves å være en familie i en liten leilighet i storbyen, som en kontrast til «livet på landet».

Du kan lese mer om ABC-hus sitt prosjekt i Son her.

Løsningen ble å lage en film som ved kreativ bruk av kameravinkler og lydeffekter får frem noe av den klaustrofobiske følelsen det kan være å bo trangt, med en humoristisk undertone.

Under produksjonen ble det filmet med et Red Epic 6K kamera. Med 6K Red Dragon®-sensoren kan man fange over 9 ganger flere piksler enn HD. Det var en fryd å bruke dette kameraet under produksjon og resultatet ble fantastisk.

Vi tilbyr 3d visualisering!

A Studio leverer også 3d visualisering av eiendomsprosjekter. Har du et byggeprosjekt som du trenger å få presentert nå?

SE vårt galleri

Legg igjen en kommentar