Dronefoto av Nadderud Stadion

Våren står for døren – er du klar?

Det går mot høysesong for oss, så nå gjelder det å være ute i god tid og bestille droneoppdrag fra oss! Med vår i luften, en sol som titter frem og snø som har smeltet, kan ditt prosjekt bli vist fra sin beste side ved hjelp av dronefoto og dronevideo.

Skal du selge en bolig eller eiendom, har du et prosjekt du ønsker å dokumentere, eller ønsker du kanskje nytt reklamemateriell for websiden din? Da har du bruk for oss. Vi leverer dronefoto- og video for bruk i salgsprospekter og -annonser. Dette er en svært gunstig måte å vise frem eiendommens beliggenhet i forhold til nærmiljøet og nærliggende fasiliteter. Dronefoto av viktige prosjekter er en viktig del av den visuelle fremstillingen av din webside.

Motta et uforpliktende pristilbud.

Er du for eksempel produsent av reklamefilm eller kanskje arkitekt, kan vi levere dronevideo til ditt formål. Vi har god erfaring med å levere dronefilm av større prosjekter. Dronefilm og dronebilder av ditt prosjekt kan også brukes som bakgrunnsmateriale og råstoff for å produsere 3D-visualiseringer. Vi har også erfaring med å animere 3D-modeller inn på dronevideo. Se mer her!

Vi tilbyr 3d visualisering!

A Studio leverer også 3d visualisering av eiendomsprosjekter. Har du et byggeprosjekt som du trenger å få presentert nå?

SE vårt galleri

Legg igjen en kommentar