Derfor bør arkitekter bruke dronefoto

Arkitekter bruker oss til å ta dronebilder når de skal lage 3D-visualiseringer. De er opptatt av nøyaktighet og bestiller ofte helt eksakte punkter av hvor bildene skal tas fra. Arkitekten sender over referanser fra 3D modellen, kotehøyde og GPS koordinater for å få bildeunderlaget akkurat slik de ønsker det. Vi bruker denne informasjonen for å ta helt nøyaktige bilder slik at perspektiv på 3D-modell matcher bildene 100%.

Franco Ghilardi, daglig leder i Ghilardi + Hellsten arkitekter

Franco Ghilardi er daglig leder, partner og arkitekt i byrået Ghilardi & Hellsten arkitekter. Han har sin utdanning fra Universidad Catòlica de Còrdoba i Argentina. Ghilardi + Hellsten arkitekter bruker oss som fast leverandør av dronefoto, og er svært fornøyd med samarbeidet:
– Vi er superfornøyd med hastigheten på leveransene og kvaliteten på bildene de leverer er upåklagelig. Prosessen med å bestille dronefoto fra A Studio oppleves veldig enkel fra vår side. Vi kan trygt anbefale å bruke A Studio som leverandør av dronefoto.

Dronefoto er en rask og effektiv metode for å ta bilde av store områder og brukes som grunnlag for arkitekt-visualiseringer. Det gir et helt riktig bilde av omkringliggende bygninger og infrastruktur, noe som gjør det enklere for arkitekten å formidle sin visjon. Ved å bruke dronefoto som underlag for 3D-visualiseringene kan arkitektens konsept blandes med virkeligheten på en helt unik måte.

Visste du at vi leverer integrering av 3d-modell i dronefoto og dronefilm? Les mer her.

Se eksempel under fra Ghilardi + Hellsten arkitekter sitt prosjekt «Drammen Health Cluster» hvor vi leverte 20 dronebilder som grunnlag for videre arbeid med 3d modell.

ghilardihellsten.com/

Orginalt dronebilde slik det ble overlevert fra A Studio.
Bearbeidet bilde som viser Ghilardi + Hellsten arkitekter sitt forslag til «Drammen health cluster»

Vi tilbyr 3d visualisering!

A Studio leverer også 3d visualisering av eiendomsprosjekter. Har du et byggeprosjekt som du trenger å få presentert nå?

SE vårt galleri

Legg igjen en kommentar