Produktfoto og magiske øyeblikk for uteDESIGN

Gjennom sommeren har vi hatt et omfattende prosjekt pågående med å ta produktfoto for en av landets største leverandør av pergolaer og utestuer. uteDESIGN AS har hovedkontor i Bergen og er blant annet norsk forhandler av det velrenomerte merket Brustor. uteDESIGN leverer utestuer og pergolaer i alle prisklasser og nå trengte de hjelp til å oppgradere markedsføringen sin. Hovedutfordringen var at alt bildemateriale som kom fra de europeiske leverandørene bar preg av et sydligere klima, en annen kultur og styling enn det norske kunder kan kjenne seg igjen i.

Oppdraget til A Studio ble å ta nye produktfoto i gjenkjennbare øyeblikk i og rundt de flotte produktene, i skandinaviske omgivelser. Nå, tre måneder senere, har vi vært rundt på forskjellige lokasjoner både syd, nord, øst og vest. Vi har vært ved værharde steder langs kysten og i mere lune boligfelt i innlandet. Et felles mål for alle stedene vi har besøkt har vært å fange de mange magiske øyeblikkene en slik uteplass kan være rammen for.

A Studio har levert følgende:

  • Planlegging og gjennomføring av styling
  • Koordinering av modeller
  • Planlegging og gjennomføring av produktfoto

Se et utvalg av det ferdige resultatet her:

Vi tilbyr 3d visualisering!

A Studio leverer også 3d visualisering av eiendomsprosjekter. Har du et byggeprosjekt som du trenger å få presentert nå?

SE vårt galleri

Legg igjen en kommentar