Strömstad Premium Outlet

Et av våre mest spennende og interessante fokusområder er å presentere visjoner før de er satt i live. Det var akkurat dette som var oppdraget når Concilia Retail Property AS skulle presentere sine enorme planer for Strömstad Premium Outlet. Vi har produsert en film som skal gi potensielle investorer en kort innføring i hva de kan få igjen for å gå inn i prosjektet. På oppdrag for vår kunde har vi jobbet for å presentere prosjektet som et moderne outlet-senter i et område med en stor gjennomstrømning av mennesker. Et viktig punkt var å på en enkel og rask måte fortelle noe om kundegruppen.

For de spesielt interesserte

I dette prosjektet har vi levert 3D-visualisering, droneoptak, videoopptak med og uten timelapse, Klipping, grading og mastering . Engelsk voiceover er levert av Brian Patterson. Han er en engelsk skuespiller som bor i Danmark og som har en stemme som få kan måle seg med. 3d visualisering er produsert i Autodesk Maya, renderet på Fox Renderfarm i Hong Kong med Arnold. Musikk er produsert av den amerikanske musikkprodusenten Michelle Carter og remikset av norske K-391. Filmen er produsert i samarbeid med Skymedia AS

Se filmen her:

Se hvordan vi produserte visualiseringene:

Her kan du se noen tidlige skisser av 3d visualiseringen:

 

Vi tilbyr 3d visualisering!

A Studio leverer også 3d visualisering av eiendomsprosjekter. Har du et byggeprosjekt som du trenger å få presentert nå?

SE vårt galleri

Legg igjen en kommentar