Videoannonse på Facebook for leilighetsprosjekt i Sarpsborg

For Kulås Utvikling As har vi nylig produsert videoannonse for bruk på facebook og i sosiale medier. Facebookannonsering gir svært gode resultater ved bruk av levende bilder. Det var dette Anne May Guerrero-Wilner, salgs- og markedsføringssjef i Fagerstad, hadde som mål. Filmen er basert på et intervju med et eldre ektepar som allerede har kjøpt leilighet i prosjektet «Kulås Hage».

Prosjektet «Kulås hage» er et stort leilighetsprosjekt i sentrum av Sarpsborg, like ved Kulåsparken og den ærverdige bygningen «Festiviteten». Leilighetsprosjektet er godt gjennomarbeidet og har mange flotte detaljer det er verdt å ta en titt på. I tillegg til at det blir byens høyeste og beste utsikt, har arkitekten lagt mye vekt på et varmt og innbydende inngangsparti og flotte opparbeidede grøntarealer. I senter av bygningsmassen kommer «Orangeriet», som er et drivhus hvor man kan dyrke grønnsaker og planter. Det vil også bli et naturlig samlingspunkt for sosialt samvær.

Kulås Utvikling ønsket å formidle alle disse fordelene til potensielle kjøpere ved hjelp av video. Ekteparet Solveig og Bjørn Tore var blant de første som kjøpte leilighet i Kulås hage og er dessuten midt i målgruppen for prosjektet, det passet derfor perfekt å intervjue dem som en del av markedsføringen av Kulås hage. Vi filmet intervjuet med to kameraer inne på restauranten «Festiviteten». Etterpå tok vi opp noen scener i Kulåsparken for å illustrere nærheten til både by og turområder. Produksjonen vi leverte her er et forholdvis rimelig og effektivt videoprodukt som raskt ble ferdig og klart til publisering i sosiale medier. Det tok omkring 1 uke fra prosjektet ble bestilt, til opptaksdag ble avklart, filmen redigert og gjort klar til publisering.

Anne May forteller at hun er svært fornøyd med samarbeidet med A Studio:

– De er hyggelige og lett å samarbeide med. Leverer når de skal og er profesjonelle. De er kreative og åpen for oppgaver, liker å bli utfordret og er løsningsorientert. Resultatet ble kjempebra og svarte til forventningene og mer til.

A Studio takker for oppdraget, gode ord og er også godt fornøyde med samarbeidet med Fagerstad, Kulås Utvikling og Anne May Guerrero-Wilner så langt. Vi håper på flere samarbeidsprosjekter i fremtiden, også innenfor visualisering og større deler av markedsføringsprosessen.

Se filmen her:

Kunde: Kulås Utvikling As

Vi tilbyr 3d visualisering!

A Studio leverer også 3d visualisering av eiendomsprosjekter. Har du et byggeprosjekt som du trenger å få presentert nå?

SE vårt galleri