Vi tilbyr:

Vi holder til i Oslo, men tar dronebilder over hele Østlandet. Enten det er i Akershus, Buskerud, Østfold, Vestfold eller Telemark stiller vi opp. Vi kan også organisere droneoppdrag i resten av landet. Både på Sørlandet, Vestlandet, Midtnorge og Nord-Norge.

Drone, et effektivt verktøy

Dronefoto og dronevideo er to begreper som virkelig har fått fotfeste de siste årene. For noen år siden var drone et hypermoderne instrument fra sciencefiction-verdenen. I dag er det et uunnverlig verktøy for oss i A Studio og de fleste av våre kunder.

Drone gjør oss i stand til å ta opp film og ta bilder fra de mest fantastiske og spektakulær vinklene. Drone gir oss også en unik mulighet til å presentere, vise frem og forklare temaer på en veldig effektiv måte.

Dronefoto av næringsbygg
Eiendomsbransjen har virkelig fått øynene opp for dronebilder. Der man tidligere måtte leie helikopter, pilot og fotograf for å ta bilder fra luften kan dette i dag utføres av en dronepilot til en overkommelig pris for de fleste. Selvom det er i bakkenivå vi er vant til å oppleve verden, er det fra fugleperspektiv vi virkelig kan se helheten. Ved å bruke drone kan man effektivt presentere eiendommens plassering i terreng og også hvordan de er plassert i forhold til andre bygninger og infrastruktur.

Med dronefilm kan få frem det storslåtte og imponerende ved feks byggeprosjekter og anleggsområder på en meget spennende måte.

A Studio er klar for å rykke ut på kort varsel for å ta dine bilder eller film fra luften!

A Studio AS opererer innenfor luftfartstilsynets retningslinjer for RPAS RO1